Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 13 ultimate , zgranie + taktyka

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

3 dni temu zaczalem grac i mam juz kilku zlotych zawodnikow ustawionych najlepiej jak sie da i pasujacych do mojej formacji ( 4-3-3 ) ale zgranie wynosi 56. Jak zwiekszyc zgranie ? Kupic lepszych zawodnikow , grac ciagle takim samym skladem , zmienic taktyke ? Jak ktos ma ustawienie + odpowiednich zawodnikow ktorzy tworza zgranie powyzej 75 + to napiszcie mi tutaj

Opublikowano

Ustawiasz zawodników na ich optymalnej pozycji, skład niech składa się z jak największej ilości zawodników z jednego kraju. Nie Niemiec, Polak, Rusek, Hiszpan, Francuz, Finlandczyk, Czech, tylko jak najwięcej np. Hiszpanów, Polaków. Używasz ulubionej formacji zawodników. Niech będzie dużo zawodników z jednej ligi a nawet kraju ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ustawiasz zawodników na ich optymalnej pozycji, skład niech składa się z jak największej ilości zawodników z jednego kraju. Nie Niemiec, Polak, Rusek, Hiszpan, Francuz, Finlandczyk, Czech, tylko jak najwięcej np. Hiszpanów, Polaków. No i używasz ulubionej formacji zawodników ;)

a czyli to kwestia kraju ? Widzisz ja wyszkuje zawodnikow po ich ulubionej pozycjii czyli 4-3-3 i wszyscy ja lubia , czyli teraz kwestia wymiany wiekszosci skladu ze wzgledu na narodowosc :)

Opublikowano

Tak, oraz ze względu na ligę w jakiej grają (np. zrób większość składu z BPL) oraz drużynę (dużo zawodników Arsenalu <3)

Co do ich ulubionej taktyki - możesz kupić jej zmianę, tj. zawodnik zamiast 4-3-3 będzie wolał 4-4-2 ;)

Opublikowano

Tak, oraz ze względu na ligę w jakiej grają (np. zrób większość składu z BPL) oraz drużynę (dużo zawodników Arsenalu <3)

Co do ich ulubionej taktyki - możesz kupić jej zmianę, tj. zawodnik zamiast 4-3-3 będzie wolał 4-4-2 ;)

hmm a powiedzialbys mi gdzie kupic taka zmiane ? :)

Opublikowano

w paczuszkach ? powowdzenia

Wchodzisz w zakładke wymienaj>szukaj aukcji

Tylko za chiny nie pamiętam co dalej, ale powinieneś znaleźć

zawodnicy z te samej ligi też mają wysokie zgranie ;d

mg7k04q.jpg

Opublikowano

w paczuszkach ? powowdzenia

Wchodzisz w zakładke wymienaj>szukaj aukcji

Tylko za chiny nie pamiętam co dalej, ale powinieneś znaleźć

zawodnicy z te samej ligi też mają wysokie zgranie ;d

Ok dzieki wszystkim. W miare wszystko ogarnalem wiec temat close.

Opublikowano
a w ogole oplaca sie te paczki kupowac ?

Złote oczywiście, że tak, ale trzeba mieć szczęście, aby jakąś dobrą kartę (nie zawodnika) wylosować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...